Bokanmeldelse

 

Tempoboka - årets store Temponyhet:
Endelig er det laget en egen bok om Tempo MC og mopeder.  Tempo-online.net var blant de første som fikk gleden av å lese boka. 

NB:Om noen stiller spørsmål angående vår habilitet i denne omtalen, kan jeg berolige med å fortelle at vi overhodet ikke har deltatt i arbeidet med boken, og vi tjener heller ikke fem flate øre på salg av boken. 

 

Bokanmeldelse:

 

Førsteinntrykk

Det første som slo meg når jeg  begynte å bla i boken var hvor overraskende bra trykk og fargekvalitet man har klart å få på sidene. Særlig med tanke på at en god del av materialet er nytrykk av gamle Tempobrosjyrer og reklamer. Vet av erfaring at farger og tekst har lett for å bli litt blassere enn man ønsker. Her er det tydlig at forfatter og trykkeri har lagt ned en skikkelig innsats.

 

Innhold

Boken inneholder over 100 fargebilder. Dette er i all hovedsak opptrykk av gamle reklamebilder og brosjyrer. Selv jeg fikk se masse Tempostoff jeg aldri hadde sett tidligere. For å være helt ærlig hadde jeg ventet å finne noe mer redaksjonelt stoff. Kanskje litt mer historie og fortellinger fra miljøet og prosessene rundt Øglænd og produksjonen av Tempo. Boken har litt av dette stoffet , men jeg synes personlig at det kunne vært noe mer. Dette menes ikke som negativ kritikk, men heller som litt tips til en eventuell neste Tempobok.

 

Konklusjon

Jeg synes absolutt Helge Aabakk fortjener all ros for arbeidet han har lagt ned i å samle alt dette Tempostoffet. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å spore opp alle slags brosjyrer og bilder som er laget opp gjennom historien. Om noen skulle synes at prisen er noe høy, så tror jeg bare jeg kan si at jeg tviler på om noen andre kunne gjort dette særlig billigere, og jeg tror at forfatteren sansynligvis sitter igjen med svært lav timelønn dersom alt skal regnes med. 

Er du i tvil om du vil like boken, så kjøp den. Jeg tror med stor sikkerhet at en skikkelig Tempoentusiast neppe vil bli skuffet over denne boken. 

 

 

Rune Røraas - Tempo-online.net

 

*******************************************

Ønsker du å bestille boken?

 

 

NB: Vi har ingen ting med boken å gjøre, men bare formidler bestilling. Vi synes dette er en så god gjerning at vi ønsker å hjelpe de som står bak prosjektet å selge flest mulig bøker. 

 

Boken kjøper du av Helge Aabakk (klikk på navnet for å bestille) 

 

Pris på boken er kr 220,- + evt. frakt og oppkravsgebyr. 

Boken er i A4 format og har 106 sider. 100 fargebilder.

 

Skriv inn ditt navn, adresse, telefonnummer  og evt. E-postadresse. Boken regnes med å kunne leveres i løpet av oktober.

 

 

 

 


Ny-redigert av Rune Røraas November 2003
Kopiering fra siden er ikke tillatt uten tillatelse fra Tempo-Online.   All rights reserved.

 

Webmaster: Rune Røraas         Design & Layout: Jeanette Ramsbacher

All rights are reserved©