Tempo avanti ikke gnist i plugg

Her kan man diskutere problemer og andre emner som har med motor å gjøre.

Moderator: Guttorm

Svar
yonikkiyo
Innlegg: 13
Registrert: 01 mar 2014 01:47

Tempo avanti ikke gnist i plugg

Legg inn av yonikkiyo » 01 sep 2014 21:55

Hei. Har ikke gnist i tempo avanti tennpluggen min. Har byttet ny, men funker heller ikke. Hva kan være problemet?
Hadde vært fint med noen tips til hvordan jeg kan fikse dette.

Christian
Innlegg: 1712
Registrert: 04 jun 2004 15:44
Sted: Kongsvinger, Hedmark
Kontakt:

Re: Tempo avanti ikke gnist i plugg

Legg inn av Christian » 02 sep 2014 17:23

Sjekk at ikke ledningen til stoppknappen ligger mot jord. Sjekk tenningsanlegg.

Christian.

yonikkiyo
Innlegg: 13
Registrert: 01 mar 2014 01:47

Re: Tempo avanti ikke gnist i plugg

Legg inn av yonikkiyo » 10 sep 2014 12:03

hvordan sjekker jeg tenningsanlegget?

yonikkiyo
Innlegg: 13
Registrert: 01 mar 2014 01:47

Re: Tempo avanti ikke gnist i plugg

Legg inn av yonikkiyo » 10 sep 2014 12:14

Hva burde jeg gjøre?

1. fikk problemer med den originale motoren til sykkelen først. der var problemet at den ikke tok noe motstand når jeg skulle tråkke den i gang. så gjorde at ikke det gjorde noe bevegelse på svinghjulet.


2. bytta til lik motor, men med en delemotor som jeg ikke har noen erfaring med. alt funket untatt tenninga.

burde jeg fått motor 1 til å funke? går det å starte på en annen måte? eller er det lettere å bytte over statoren hvis dette funker?

yonikkiyo
Innlegg: 13
Registrert: 01 mar 2014 01:47

Re: Tempo avanti ikke gnist i plugg

Legg inn av yonikkiyo » 05 okt 2014 01:20

Christian skrev:Sjekk at ikke ledningen til stoppknappen ligger mot jord. Sjekk tenningsanlegg.

Christian.
har sjekket tenningsanlegg. alt riktig der med jording osv

Christian
Innlegg: 1712
Registrert: 04 jun 2004 15:44
Sted: Kongsvinger, Hedmark
Kontakt:

Re: Tempo avanti ikke gnist i plugg

Legg inn av Christian » 05 okt 2014 17:01

Umulig å gi en riktig diagnose uten å ha sett motoren. Har du noen som kan se på den for deg?

Christian.

yonikkiyo
Innlegg: 13
Registrert: 01 mar 2014 01:47

Re: Tempo avanti ikke gnist i plugg

Legg inn av yonikkiyo » 16 nov 2014 21:28

Har ikke det nei

Svar